Перші страви


Завантажити (PDF, 411KB)

Справжні господині добре знають, що обід – це дуже важлива складова харчування від усього денного раціону, тому надають йому особливу увагу. Страва “на перше” має бути не лише смачна, але й поживна. Історично так склалося, що цей прийом їжі ми супроводжуємо прийняттям саме гарячих рідких страв – супів. У світовій кухні є надзвичайно велика кількість національних варіантів таких страв, проте ми ретельно відібрали лише найкращі з них, щоб задовільнити Ваші найвибагливіші харчові звички. Отож, запрошуємо до нас на обід, де пропонуємо такі види першого:

1. Солянка м’ясна збірна – отримала таку назву, оскільки у своєму складі містить цілий набір поживних м’ясних продуктів, а саме: куряче м’ясо, бекон, ковбаски. Особливий смак додають маслини та каперси, заправлено все сметанкою і лимоном. Дуже радимо!

2. Борщ – інгредієнти, ніби, однакові: курятина, буряк, картопля, капуста… Але, кажуть, що нема однакового борщу, бо у кожного кухаря свій секрет приготування. Проте, з впевненістю можемо стверджувати: наш борщ – найкращий, переконайтеся і Ви!

3. Норвезький суп – якщо мова йде про розкішний обід, то ця страва – саме те, що потрібно! Лосось, вершки, болгарський перець – це лише дікілька складових цієї трапези… Обов’язково спробуйте!

4. Бульйон курячий з локшиною – це неодмінний атрибут для того, щоб зігрітися та збадьоритися. Дуже поживний та ситний. Радимо замовляти одразу велику порцію!

5. Крем-супи: грибний і шпинатний – це європейські страви аристократичного походження. Особливу витонченість надає саме вершкова основа, що відрізняє їх споміж інших неперевершеним смаком та чудовим ароматом.