Салати

Завантажити (PDF, 595KB)

Свіжі салати в Деманджаро – як додаток до трапези чи як самостійна страва.

Легкі, овочеві – з вітамінами, наповнені здоров’ям або ж  ситні, з м’ясом, рибою чи грибами – щоб посмакувати і  набратися сил для великих звершень!

 

Салати за класичними рецептами, відомими у всьому світі:

–  Грецький – з маслинами, сиром «Фета», зеленню та свіжими овочами;

– Цезар – з апетитним салатом, сиром «Пармезан», ніжним філе лосося чи курки, фірмовим соусом та хрусткими грінками.

– Неаполітанський – ситний салат з екзотичною ноткою. Куряче філе, сонячна кукурудза, ніжний білок яйця, крабові палички, пікантна зелень та ананаси.

– Монако – салат для справжньої підзарядки, свято м’ясоїда. До складу входять язик яловичини, апетитна шинка, білок яйця, гриби та соковитий болгарський перець.

 

Наші салати, близькі та рідні:

– Олів’є – смак, знайомий з дитинства. Класичні компоненти, салат з легкою ностальгією за домашніми святами.

– Оселедець під шубою – свіжі та варені овочі, викладені кольоровими шарами на філе оселедця. Дістатись до риби, поступово смакуючи «шубою».

– Прикарпатський – від гуцулів з любов’ю. Тепер не треба обирати між куркою і грибами – краще їх поєднати! Куряче філе і смачні гриби з болгарським перцем, цибулькою та справжнім – «диким» – соусом!

– Яриновий – червоно-жовто-зелений овочевий салат. Поліпшує настрій, додає оптимізму.

Також ми запікаємо неймовірні овочі гриль. Їх так приємно  неспішно смакувати кружальце за кружальцем.