DeMandjaro - фабрика здорової їжі
заснований 2002 року
ресторан сучасної української та італійської кухні, в якому можна скуштувати італійську
пасту, крем супи, королівську піцу та випити хорошого вина …
ТРІШКИ ПРО НАШ БУДИНОК
У цьому незвичайному будинку ти можеш поїсти, поспати, подивитись виставу або фільм, провести конференцію або відсвяткувати своє свято
ПІЦА
Твоя піца – Деманджаро
Піца — одна серед найпопулярніших страв у світі. Львів теж не виключення. Ресторан ДеМанжаро – це одне з перших місць у Львові, де почали готувати справжню піцу, і її рецепт не змінюється уже роками.
ІТАЛІЙСЬКЕ МОРОЗИВО
Італійське морозиво власного виробництва, приготоване, згідно рецептів і правил, що склалися в Італії,а італійці знаються на морозиві. Це частування стало предметом любові багатьох туристів та місцевих жителів теж🤗😋 готуємо сезонно (літом)
Наша команда - це молоді, амбітні люди які
зроблять ваш відпочинок незабутнім
Ми справжня родина яка зустрічає своїх гостей в динамічній атмосфері руху та позитиву
Наше меню
Наше меню – це окрема історія. Ми готуємо для вас корисну, здорову та смачну їжу. Великі порції доступні ціни, готуємо як для себе. У нас ви можете скуштувати страви італійської та української сучасної кухні. Традиційну українську кухню ми інтерпретуємо по-новому. Чорні вареники з грибовим соусом у сучасній подачі, вареники з нутеллою, які полюбляють наші маленькі гості. Створюючи нові страви, наші кухарі йдуть за учасними кулінарними трендам, не забуваючи про нашу аутентичність. Велику увагу надаємо сезонним продуктам і щоразу готуємо для вас нові страви.
МЕНЮІсторія
«ДеМанжаро» – “mangiare” в перекладі на українську означає “ЇСТИ”, а ДеМанджаро це справжнє прізвище нашого дідуся, який був вояком і любив смачно поїсти, і дістав таке прізвище. Засновником ресторану є Михайло Риба. «ДеМанжаро» – це ресторан в центрі Львова з багаторічною історією, який включає в себе Central Hotel де можна класно відпочити. Хоча ресторан італійський, та має давні українські коріння. «ДеМанджара»
В родині ДеМанджаро завжди любили смачно частувати родину та друзів, вигадували нові рецепти та страви . Був час коли випускали свої фірмові льодяники. Це і спонукало внука ДеМанджари – Михайла Риби, відомого львівського ресторатора , відкрити власний заклад, де б він пригощав не тільки близьких, але і усіх львів’ян. Першим закладом став ресторан «ДеМанджаро» заснований у 2002 році. Це була одна з перших піцерій у Львові. З того часу багато що змінилося, та все ж «ДеМанджарівська» піца залишилась нашою візитівкою і надалі смакує львів’янам та гостям міста.
Зараз ресторанну справу перейняв син Михайла – Григорій, який розвиває ресторан за сучасними тенденціями , вводячи корисні страви в меню.