«ДеМанджаро» - це ресторан з історією

заснований 2002 року

Нагодуємо кожного

Наше меню

це ресторан сучасної української кухні, в якому можна скуштувати чорні вареники, італійську п'ядіні, український борщ, пасту, м’ясо, рибу та велику піцу

Food factory

Перший поверх ресторану. Сніданок, обід, вечеря, або приємне кавування в колі друзів та сучасному лофт дизайні вам гарантовано

Доставка страв

наше меню можна замовити в Glovo і отримати доставку у будь-який куточок Львова

Бізнес-ланч

У кожного свої смаки та уподобання щодо їжі, яку він споживає: хтось любить гостре, хтось легкі салати, а дехто взагалі не споживає м‘яса. Саме тому ми приготували найрізноманітніші бізнес-ланчі

Дитяча кімната

Окрема прозора кімната, в якій ваші малюки можуть затишно (гучно) побавитися 😅

Art factory

це другий поверх ресторану, де можна не лише поїсти, а й отримати мистецьку насолоду. Просторий зал в якому відбуваються культурні події, виставки, презентації, творчі весори, і звісно дні народження та бенкети

Трішки історії про нас

«ДеМанджаро» – це ресторан сучасної української кухні, в якому можна скуштувати чорні вареники, італійську п’ядіні, український борщ, пасту, велику піцу, яка має свою історію 😉 з 2002 року.

«ДеМанджаро» це сімейний ресторан, який носить справжнє прізвище нашого дідуся “Деманджара”, він любив смачно поїсти.  Власне італійською «mangiare» означає їсти. Наш заклад відомий львів’янам ще з 2002 року. З того часу багато що змінилося, та все ж «ДеМанджарівська» піца залишилась нашою візитівкою і надалі смакує львів’янам та гостям міста.

Сьогодні ДеМанджаро – новий ресторан, нове меню, новий колектив, нова філософія. Сучасний дизайн простору ресторану йде в ногу з модними тенденціями. Тут є лаконічне поєднання натурального дерева, каменю та металу. Два поверхи ресторану і літня тераса дозволяє одночасно розмістити 120 гостей.

Наше меню – це окрема історія. Ми готуємо для вас корисну, здорову та смачну їжу. Тепер ми пропонуємо страви італійської та української  сучасної  кухні. Традиційну українську кухню ми інтерпретуємо по-новому. Чорні вареники з грибовим соусом у сучасній подачі, вареники з нутеллою, які полюбляють наші маленькі гості. Створюючи нові страви, наші кухарі  йдуть за  учасними кулінарними трендам, не забуваючи про нашу аутентичність. Велику увагу надаємо  сезонним продуктам і щоразу готуємо для вас нові страви. 

Сьогодні наша команда –  це молода, амбітна, перспективна молодь, яка вчиться, багато працює йде в ногу з новими кулінарними  тенденціям і не боїться  експериментувати.

Ще однією візитівкою ДеМанджаро є колоритна барна карта. Чудові вина у поєднанні з крафтовими сирами, ще одна особливість нашого ресторану.

Наші страви не тільки ситні, але й дуже смачні!

Ми хочемо, щоб ви отримували задоволення від наших страв та атмосфери, яку створюємо!