
«ДеМанджаро» - це ресторан з історією
заснований 2002 року
Нагодуємо кожного
Наше меню
Це ресторан сучасної української кухні, в якому можна скуштувати чорні вареники, італійську п'ядіні, український борщ, пасту, м’ясо, рибу та велику піц
Food factory
Перший поверх ресторану. Сніданок, обід, вечеря, або приємне кавування в колі друзів та сучасному лофт дизайні вам гарантовано
Доставка страв
Наше меню можна замовити в Glovo і отримати доставку у будь-який куточок Львов
Бізнес-ланч
У кожного свої смаки та уподобання щодо їжі, яку він споживає: хтось любить гостре, хтось легкі салати, а дехто взагалі не споживає м‘яса. Саме тому ми приготували найрізноманітніші бізнес-ланчі
Дитяча кімната
Окрема прозора кімната, в якій ваші малюки можуть затишно (гучно) побавитися 😅
Art factory
Це другий поверх ресторану, де можна не лише поїсти, а й отримати мистецьку насолоду. Просторий зал в якому відбуваються культурні події, виставки, презентації, творчі вечори, і звісно дні народження та банкети

Трішки історії про нас
«ДеМанджаро» – це ресторан сучасної української кухні, в якому можна скуштувати чорні вареники, італійську п’ядіні, український борщ, пасту, велику піцу, яка має свою історію 😉 з 2002 року.
«ДеМанджаро» – це сімейний ресторан, який носить справжнє прізвище нашого дідуся “Деманджара”, він любив смачно поїсти. Власне італійською «mangiare» означає їсти. Наш заклад відомий львів’янам ще з 2002 року. З того часу багато що змінилося, та все ж «ДеМанджарівська» піца залишилась нашою візитівкою і надалі смакує львів’янам та гостям міста.
Сьогодні ДеМанджаро – новий ресторан, нове меню, новий колектив, нова філософія. Сучасний дизайн простору ресторану йде в ногу з модними тенденціями. Тут є лаконічне поєднання натурального дерева, каменю та металу. Два поверхи ресторану і літня тераса дозволяє одночасно розмістити 120 гостей.
Наше меню – це окрема історія. Ми готуємо для вас корисну, здорову та смачну їжу. Тепер ми пропонуємо страви італійської та української сучасної кухні. Традиційну українську кухню ми інтерпретуємо по-новому. Чорні вареники з грибовим соусом у сучасній подачі, вареники з нутеллою, які полюбляють наші маленькі гості. Створюючи нові страви, наші кухарі йдуть за учасними кулінарними трендам, не забуваючи про нашу аутентичність. Велику увагу надаємо сезонним продуктам і щоразу готуємо для вас нові страви.
Сьогодні наша команда – це молода, амбітна, перспективна молодь, яка вчиться, багато працює йде в ногу з новими кулінарними тенденціям і не боїться експериментувати.
Ще однією візитівкою ДеМанджаро є колоритна барна карта. Чудові вина у поєднанні з крафтовими сирами, ще одна особливість нашого ресторану.
Наші страви не тільки ситні, але й дуже смачні!
Ми хочемо, щоб ви отримували задоволення від наших страв та атмосфери, яку створюємо!