DeMandjaro - фабрика здорової їжі

ресторан сучасної української та італійської кухні, в якому можна скуштувати чорні вареники, італійську п’ядіні, крем супи, пасту, м’ясо, рибу та королівську піцу …

трішки про наш будинок

У цьому незвичайному будинку ти можеш поїсти, поспати, подивитись виставу або фільм, провести конференцію або відсвяткувати своє свято

Замовляй доставку >>>

Обід повинен бути 😋  повноцінним, а якщо він і ще смачний…

Чому саме у нас варто пообідати:
– ідеально підібрані страви;
– приємні ціни;
– сучасний інтер’єр;
ціна від 129 грн.

МЕНЮ доставка

Твоя піца – Деманджаро

Піца — одна серед найпопулярніших страв у світі. Львів теж не виключення. Ресторан ДеМанжаро – це одне з перших місць у Львові, де почали готувати справжню піцу, і її рецепт не змінюється уже роками.

МЕНЮ доставка

Новинка, тільки у нас Італійські паляниці П'ядіна

П’ядіна (італ. Piadina) – тонка італійська паляниця, зазвичай готується в історичному регіоні Романья (міста Форлі, Чезена, Равенна і Ріміні). Італійська закуска, яка точно буде вам до смаку. Легка, смачна та поживна, ідеально смакуєдо білого вина.  П’ядіну можна їсти в якості хліба, подавати до основних страв. Крім того, наповнена різними продуктами паляниця стає легкою закускою або вживається в якості вуличної їжі.
Тепер ви можете скуштувати її і у нас.

МЕНЮ доставка

зал FOOD FACTORY

Сьогодні ДеМанджаро – новий ресторан, нове меню, новий колектив, нова філософія. Сучасний дизайн простору ресторану йде в ногу з модними тенденціями. Тут є лаконічне поєднання натурального дерева, каменю та металу.
Сучасний дизайн поєднаний з комфотром. Відкрита кухня, великий бар, дитяча кімната – це все частинки 1-го поверху ресторану. За барною стійкою ви можете оцінити майстерність барменів у приготуванні ваших коктейлів
Дитяча кімната ізольована від загального залу. Тут є столики для великих компаній

Бронювання

зал ART FACTORY

Це другий поверх ресторану, де можна не лише поїсти, а й отримати мистецьку насолоду. Просторий зал в якому відбуваються культурні події, виставки, презентації, творчі вечори, і звісно дні народження та банкети.

Тут ви можете стати учасником і театрального дійства з театром “ОКО”.

 

ДИТЯЧА КІМНАТА

ДеМанджаро – сімейний ресторан, у якому можна скуштувати страви і гарно провести час з своєю сім’єю. Для дітей передбачене окрема ігрова кімната з безліччю іграшок, будиночком та телевізором. У закладі є годувальне крісло, пеленальний столик. Також сюди зручно заїжджати з візочком. Ми мажмо можливості організовувати дитячі свята з аніматорами.

Наша команда - це молоді, амбітні люди які зроблять ваш відпочинок незабутнім

Ми справжня родина яка зустрічає своїх гостей в динамічній атмосфері руху та позитиву​​

НАШЕ МЕНЮ

Наше меню – це окрема історія. Ми готуємо для вас корисну, здорову та смачну їжу. Тепер ми пропонуємо страви італійської та української  сучасної  кухні. Традиційну українську кухню ми інтерпретуємо по-новому. Чорні вареники з грибовим соусом у сучасній подачі, вареники з нутеллою, які полюбляють наші маленькі гості. Створюючи нові страви, наші кухарі  йдуть за  учасними кулінарними трендам, не забуваючи про нашу аутентичність. Велику увагу надаємо  сезонним продуктам і щоразу готуємо для вас нові страви.

ІСТОРІЯ

«ДеМанжаро» – це ресторан з багаторічною історією. Хоча ресторан італійський, та має давні українські коріння. «ДеМанджара» це справжнє прізвище нашого дідуся, який був вояком і любив смачно поїсти, дістав таке прізвище через те, що Італійською «манжара» означає ненажера.

В родині ДеМанджаро завжди любили смачно частувати родину та друзів, вигадували нові рецепти та страви . Був час коли випускали свої фірмові льодяники. Це і спонукало внука ДеМанджари – Михайла Риби, відомого львівського ресторатора , відкрити власний заклад, де б він пригощав не тільки близьких, але і усіх львів’ян. Першим закладом став ресторан «ДеМанджаро» заснований у 2002 році. Це була одна з перших піцерій у Львові. З того часу багато що змінилося, та все ж «ДеМанджарівська» піца залишилась нашою візитівкою і надалі смакує львів’янам та гостям міста.

Зараз ресторанну справу перейняв син Михайла – Григорій, який розвиває ресторан за сучасними тенденціями , вводячи корисні страви в меню.