DeMandjaro - фабрика здорової їжі

ресторан сучасної української та італійської кухні, в якому можна скуштувати  італійську пасту, крем супи, королівську піцу та випити хорошого вина …

трішки про наш будинок

У цьому незвичайному будинку ти можеш поїсти, поспати, подивитись виставу або фільм, провести конференцію або відсвяткувати своє свято

Твоя піца – Деманджаро

Піца — одна серед найпопулярніших страв у світі. Львів теж не виключення. Ресторан ДеМанжаро – це одне з перших місць у Львові, де почали готувати справжню піцу, і її рецепт не змінюється уже роками.

Італійське морозиво власного виробництва, приготоване, згідно рецептів і правил, що склалися в Італії,а італійці знаються на морозиві. Це частування стало предметом любові багатьох туристів та місцевих жителів теж🤗😋 готуємо сезонно (літом)

зал FOOD FACTORY

Сьогодні ДеМанджаро – новий ресторан, нове меню, новий колектив, нова філософія. Сучасний дизайн простору ресторану йде в ногу з модними тенденціями. Тут є лаконічне поєднання натурального дерева, каменю та металу.
Сучасний дизайн поєднаний з комфотром. Відкрита кухня, великий бар, дитяча кімната – це все частинки 1-го поверху ресторану. За барною стійкою ви можете оцінити майстерність барменів у приготуванні ваших коктейлів
Дитяча кімната ізольована від загального залу. Тут є столики для великих компаній

CoWorking Space 2-й поверх

Другий поверх DeMandjaro – відкритий простір для роботи, навчання, а також спілкування та цікавих зустрічей, можливості для нових знайомств. Open Space DeMandjaro  розміщений в історичній будівлі на вул. Галицькій, 10
Пропонуємо незакріплене робоче місце у відкритій open space зоні.
Наші переваги:
– Генератор
– Укриття
– Центр міста та основні транспортні розв’язки
– На першому поверсі ресторан «ДеМанджаро»
– Поблизу банк та маркет
– Швидкісний WI-FI
– Проектор  та екран
– Клімат контроль
– Принтер
К-ть місць: 21
Площа: 54 м
Години роботи : 09-18 год

BUNKER -1 поверх

ми відкрили додаткових два зали на мінус першому поверсі

То треба побачити. Щоб попасти в BUNKER запитуй дорогу в офіціантів.

 

ДИТЯЧА КІМНАТА

ДеМанджаро – сімейний ресторан, у якому можна скуштувати страви і гарно провести час з своєю сім’єю. Для дітей передбачене окрема ігрова кімната з безліччю іграшок, будиночком та телевізором. У закладі є годувальне крісло, пеленальний столик. Також сюди зручно заїжджати з візочком. Ми мажмо можливості організовувати дитячі свята з аніматорами.

Наша команда - це молоді, амбітні люди які зроблять ваш відпочинок незабутнім

Ми справжня родина яка зустрічає своїх гостей в динамічній атмосфері руху та позитиву​​

НАШЕ МЕНЮ

Наше меню – це окрема історія. Ми готуємо для вас корисну, здорову та смачну їжу. Великі порції доступні ціни, готуємо як для себе. У нас ви можете скуштувати страви італійської та української  сучасної  кухні. Традиційну українську кухню ми інтерпретуємо по-новому. Чорні вареники з грибовим соусом у сучасній подачі, вареники з нутеллою, які полюбляють наші маленькі гості. Створюючи нові страви, наші кухарі  йдуть за  учасними кулінарними трендам, не забуваючи про нашу аутентичність. Велику увагу надаємо  сезонним продуктам і щоразу готуємо для вас нові страви.

ІСТОРІЯ

«ДеМанжаро»  – “mangiare” в перекладі на українську означає “ЇСТИ”, а ДеМанджаро це справжнє прізвище нашого дідуся, який був вояком і любив смачно поїсти, і дістав таке прізвище. Засновником ресторану є Михайло Риба. «ДеМанжаро» – це ресторан в центрі Львова з багаторічною історією, який включає в себе Central Hotel де можна класно відпочити. Хоча ресторан італійський, та має давні українські коріння. «ДеМанджара» 

В родині ДеМанджаро завжди любили смачно частувати родину та друзів, вигадували нові рецепти та страви . Був час коли випускали свої фірмові льодяники. Це і спонукало внука ДеМанджари – Михайла Риби, відомого львівського ресторатора , відкрити власний заклад, де б він пригощав не тільки близьких, але і усіх львів’ян. Першим закладом став ресторан «ДеМанджаро» заснований у 2002 році. Це була одна з перших піцерій у Львові. З того часу багато що змінилося, та все ж «ДеМанджарівська» піца залишилась нашою візитівкою і надалі смакує львів’янам та гостям міста.

Зараз ресторанну справу перейняв син Михайла – Григорій, який розвиває ресторан за сучасними тенденціями , вводячи корисні страви в меню.